ساخت سردیس های ظریف، یاحقی و بنان به کجا رسید؟
به گزارش آریا بلاگ، در تیرماه امسال فاضل جمشیدی ـ خواننده آواز ایرانی ـ در گفت وگویی با خبرنگاران از مشارکت بخشی از هنردوستان با سازمان زیباسازی شهر تهران در راستای طراحی، ساخت و نصب سه نیم چهره دیواری بنام اساتید بزرگ موسیقی از جمله غلامحسین بنان، پرویز یاحقی و هوشنگ ظریف در ابتدای دو خیابان در کنار موزه موسیقی ایران و یک خیابان در منطقه ظفر دستگردی تا انتها شهریور در شهر تهران خبر داده بود.
حال با گذشت بیش از دو ماه از زمان اعلام شده برای نصب این سردیس ها و عملی نشدن این وعده، فاضل جمشیدی درباره آخرین فرایند اجرایی شدن این طرح به خبرنگاران توضیح می دهد که در پی مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر نامگذاری سه خیابان بنام سه هنرمند بزرگ موسیقی ایرانی و پس از آن برگزاری یک جلسه مهم در موزه موسیقی در زمان حیات زنده یاد علی مرادخانی با حضور دکتر حق شناس، مرتضی کاظمی، حمیدرضا نوربخش، عباس سجادی و فاضل جمشیدی، مقرر شد که اعتباری به ارزش 100 میلیون تومان از طریق خانه موسیقی در اختیار طراح و سازنده قرار گیرد.
به گفته فاضل جمشیدی، عملی شدن این وعده مشارکت بخشی از جامعه و علاقه مندان به فرهنگ و هنر را با خود دارد. همچنین تمام مراحل اداری از مکاتبات او به خانه موسیقی و شورای شهر، سازمان زیباسازی شهر تهران و مراحل ارجاع از دکتر برزین ضرغام ـ مدیرعامل وقت زیباسازی ـ و طرح در هیئت مدیره و ارجاع به مؤسسه هنری زیر نظر زیباسازی اجرا شده است.
او می گوید: تنها به علت تغییر مدیرعامل این سازمان، فرایند و تکمیل اداری متوقف شده است. این در حالی است که خانواده های بنان، ظریف و یاحقی طی نامه ای روشن، صریح و گله آمیز به نهاد موسیقی دانان خانه موسیقی از فشار افکار عمومی و ضرورت نهایی شدن این مصوبه یک ساله گفته اند. تمام پیگیری های من از خانه موسیقی و زیباسازی تنها در حد تأیید شفاهی، وعده وعید و قول و بدون سرانجام گذشته و تا به امروز فشارها و تاکیدات و حتی فشار افکار عمومی و خانواده این سه هنرمند اثری بر ایجاد تحرک بیشتر از سوی سازمان زیباسازی نداشته است.
بر اساس این گزارش، در راستای این طرح همچنین مرداد ماه امسال و همزمان با سالروز تولد ابراهیم قنبری مهر، سردیس این هنرمند در بوستان شقایق مهر نصب شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا