چیزهایی که هرگز نباید وارد راه آب سینک شوند: نکاتی برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها

به گزارش آریا بلاگ، گرفتگی راه آب سینک ظرف‌شویی یکی از مشکلات رایجی است که می‌تواند علاوه بر هدر دادن وقت و هزینه، روزتان را خراب کند. بسیاری از ما بدون توجه به عواقب، مواد مختلفی را در سینک خالی می‌کنیم و این بی‌دقتی به مرور زمان باعث ایجاد مشکلات بزرگ‌تری می‌شود. با آگاهی از موادی که نباید وارد راه آب شوند، می‌توانید از گرفتگی‌های مکرر و هزینه‌های اضافی پیشگیری کنید. در این مقاله، به موادی اشاره خواهیم کرد که هرگز نباید وارد سینک شوند و روش‌های ساده‌ای برای مدیریت آن‌ها ارائه می‌دهیم.

چیزهایی که هرگز نباید وارد راه آب سینک شوند: نکاتی برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها

وقتی متوجه می شویم که راه آب گرفته شده، کمی مضطرب می شویم و دستپاچه در پی شماره تعمیرکار می گردیم. بدون اینکه بخواهید وقت و هزینه خود را هدر دهید، قبل از دردسر جلوی آن را بگیرید. اگر هم این اتفاق افتاده است حداقل دیگر اشتباهات گذشته را تکرار نکنید تا دو مرتبه درگیر مسائل این چنینی شوید.

1. روغن

وقتی آشپزی تمام می گردد، روغن سرخ کردنی را در راه آب سینک ظرف شویی خالی نکنید. آن را جداگانه در یک کیسه پلاستیکی ریخته و آن را در کیسه زباله بیندازید.

2. آرد

شاید جالب باشد که بدانید آرد در راه آب دلمه می گردد و راه لوله را به مرور زمان باریک می کند که با کوچک ترین جسم (تفاله چای، تکه میوه) راه آب گرفته می گردد.

3. پوست تخم مرغ

پوست تخم مرغ به علت داشتن مقدار بالای کلسیم با مواد شوینده رفع نمی گردد و موجب گرفتن راه آب می گردد.

4. پوست موز

پوست موز دارای نشاسته است که اگر در راه آب برود مانند آرد و حتی سخت تر عمل کرده و موجب گرفتگی آن می گردد.

5. استخوان به جای مانده از غذا

هیچ گاه استخوان های به جای مانده از غذا را حتی اگر ریز هم بودند، در راه آب نریزید. مانند چوب های ریز در راستا رودخانه بعد از مدتی سدی درست می کنند و اجازه گذر آب را نمی دهند.

6. تفاله چای و قهوه

قوری چای و قهوه جوش را ابتدا درون یک آبکش خالی کنید و سپس تفاله ها را درون زباله بیندازید.

در این باره بخوانید:

پنج روش آسان برای کاهش ضایعات در آشپزخانه

10 مورد استفاده از کیسه های پلاستیکی در خانه

7. پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی به راحتی از هم جدا می گردد؛ ولی هنگامی که در راه آب ریخته گردد و آب به آن برسد خاصیت چسبندگی سیب زمینی فعال شده و مانند یک توپ نشاسته ای سخت عمل می کند.

8. کرفس

سبزیجاتی مانند کرفس که آوندی هستند با جذب آب حجیم می شوند و راه گذر آب را می بندند.

سخن پایانی

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است، و این موضوع در مورد مراقبت از سینک ظرف‌شویی نیز صدق می‌کند. با دقت بیشتر در دفع پسماندهای آشپزخانه و رعایت نکاتی که در این مقاله مطرح شد، می‌توانید از گرفتگی‌های مکرر و مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنید. این عادت‌های ساده نه تنها به سلامت سیستم لوله‌کشی کمک می‌کنند، بلکه در صرفه‌جویی در هزینه و زمان نیز مؤثر هستند. از امروز شروع کنید و با تغییرات کوچک در عادات روزمره، از بروز مشکلات بزرگ‌تر پیشگیری کنید.

انتشار: 11 آذر 1403 بروزرسانی: 11 آذر 1403 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 7827

به "چیزهایی که هرگز نباید وارد راه آب سینک شوند: نکاتی برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیزهایی که هرگز نباید وارد راه آب سینک شوند: نکاتی برای جلوگیری از گرفتگی لوله ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید