آشپزی

آشنایی با خواص گشنیز

سبزی گشنیز که به طور معمول و حتی روزانه در آشپزی از آن استفاده می کنیم، خواص بسیار زیادی دارد و به عنوان بهبود دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است.

28 خرداد 1399

چطور لیمو عمانی درست کنیم؟ همه چیز درباره خواص لیمو عمانی

در ایران، عراق و همه کشورهای حاشیه خلیج فارس، لیموهای خشک شده خوشمزه ای وجود دارد که لیمو عمانی نامیده می شوند. آنها را loomi omani یا لیموی وحشی ایرانی نیز می نامند. نام عراقی آنها noomi basra به این دلیل است که لیموترش ها از عمان یا هند به وسیله بندر بصره، تنها...

14 اردیبهشت 1399

خرما پلو اهوازی با مرغ

خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می شود.

1 فروردین 1399

راهنمای سفر به مکزیکو سیتی مکزیک

مکزیکو سیتی ؛ پایتخت مکزیک، به عنوان دومین شهر بزرگ دنیا با بیش از 18 میلیون نفر جمعیت شاید نقطه ای ایده آل برای انکعاس یک لحظه آرامش نباشد، اما از طرف دیگر، اگر شما به تماشای هنر و تاریخ آن هم با صرف کمترین هزینه و همچنین موزه های سطح دنیای و بازارهای بزرگ...

25 بهمن 1398

ایده های تغییر فضای آشپزخانه

تغییر دکوراسیون آشپزخانه کار آسانی نیست و همیشه توسط طراحان داخلی مورد بحث و آنالیز قرار می گیرد. تغییر ظاهر آشپزخانه علاوه بر صرف هزینه زیاد نیازمند زمان کافی نیز می باشد. اکثر افراد به دلیل کمبود بودجه و یا وقت از تغییر دکوراسیون صرف نظر نموده و سالیان...

1 بهمن 1398

طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی

پانا چیزکیک توت فرنگی ترکیبی خوش طعم از چیز کیک، پاناکوتا و توت فرنگی است. این دسر خوشمزه را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید تا مهمانانتان نیز از این دسر خوش طعم لذت ببرند.

1 مهر 1398

برای عاشقان کار در رستوران؛ درآمد خوب و لذت فراوان!

خبرنگاران: مهم ترین صنعت پولساز در جهان کدام است؟ شاید پاسخ شما صنعت IT یا صنایع مرتبط با علوم مدرن و تکنولوژی باشد؛ اما اینطور نیست… به گزارش مجله FORBES مهم ترین صنعت در جهان در حال حاضر، صنعت غذا است. زمانی که صحبت از مهم ترین صنعت می شود، می توان به سه...

1 شهریور 1398

آشنایی با 10 غذای سنتی معروف گرجستان

در طی قرن ها غذاهای گرجی از دنیای مدیترانه ، عرب، مغول، ایرانی، عثمانی و تا شمال هند تأثیر پذیرفته اند. امروزه آشپزی گرجی پلی بین ذائقه خاورمیانه و مدیترانه محسوب می شود.

25 تیر 1398