دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش آریا بلاگ، اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.

دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش خبرنگاران از ایرنا، در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را بخوانید.

مواد لازم:

برنج نیم دانه: یک پیمانه

گلاب: نصف پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

شیر پرچرب: یک لیتر

هل ساییده شده: یک قاشق چای خوری

خامه: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برنج را از شب قبل خیس کنید.

2. برنج را با 2 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

3. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

4. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

5. حرارت را کم کرده و حدود 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

6. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

7. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 4318

به "دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دسری مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید