گروه بندی شهرهای قرمز و نارنجی خوزستان ، مدیریت روزانه محدودیت ها
به گزارش آریا بلاگ، خبرنگاران/خوزستان فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: شهرهای قرمز و نارنجی توسط فرمانداران گروه بندی شده اند و این شهرها از سوی گروه های نظارت بر اجرای پروتکل ها، به صورت روزانه مدیریت می شوند.

ولی الله حیاتی با اشاره به آخرین شرایط بیماری در استان خوزستان و مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد: در تمامی شهرهای قرمز و نارنجی، تمام محدودیت ها برابر رنگ بندی های اعمال شده از سوی وزارت بهداشت، اجرا خواهند شد.
به گزارش خبرنگاران، وی اضافه کرد: شهرهای قرمز و نارنجی توسط فرمانداران گروه بندی شده اند و این شهرها از سوی گروه های نظارت بر اجرای پروتکل ها، به صورت روزانه مدیریت می شوند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، گفت: محدودیت فعالیت اصناف، محدودیت تردد شبانه و کنترل ورودی و خروجی شهرهای قرمز و نارنجی در دستور کار است و تمام این محدودیت ها به مدت 10 روز در شهرهای قرمز و نارنجی سراسر استان خوزستان اجرا می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا