گیاهی که چربی خون را کاهش می دهد و تب بر است
به گزارش آریا بلاگ، کارشناس گیاهان دارویی گفت: مصرف کنگر برای افراد دارای چربی خون و دیابتی مفید و موثر است.
به گزارش خبرنگاران، اعظم میری اظهار کرد: محتوای ویتامین c موجود در کنگر بالا است به گونه ای که با مصرف 100 گرم کنگر 30 درصد ویتامین مورد نیاز فرد تامین می شود. وی افزود: کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ های خاردار و ساقه های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می کنند.
این پژوهشگر با بیان اینکه کنگر منبع غنی پتاسیم است، ادامه داد: کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می خورند و در ضمنً برای آن دسته از افرادی که گرم مزاج هستند، خوردن آن توصیه می شود.
میری اذعان کرد: خوردن برگ های این سبزی افزایش دهنده ادرار و محرک کلی ها و کبد است و به ترشح صفرا کمک می کند و سرشار از ویتامین های A، B، E و املاح معدنی است.
این کارشناس با اشاره به اینکه کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب بر و هضم کننده غذاست، تشریح کرد: در ضمنً، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می شود؛ این سبزی خواص دارویی نظیر خاصیت آنتی اکسیدانی و کاهندگی کلسترول دارد. بنابراین احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.
وی با اشاره به تاثیر این گیاه در درمان بی خوابی و کیفیت خواب، خاطرنشان کرد: از مهم ترین خواصش مدر بودن آن است؛ کنگر برای کسانی که سنگ کلیه دارند، مفید است زیرا منجر به شست وشوی سیستم کلیوی و ادراری می شود.
منبع: همشهری آنلاین