12 نکته درباره آلپرازولام
به گزارش آریا بلاگ، این دارو برای درمان اختلالات تشویش، ترس و بعلاوه اضطراب ناشی از افسردگی تجویز می گردد ولی ممکن است برای منظورهای دیگری هم استفاده گردد.این دارو موجب تاثیرات سوئی روی جنین می گردد، پس در هنگام بارداری از این دارو استفاده نکنید.

12 نکته درباره آلپرازولام
این دارو برای درمان اختلالات تشویش، ترس و بعلاوه اضطراب ناشی از افسردگی تجویز می گردد ولی ممکن است برای منظورهای دیگری هم استفاده گردد.
این دارو موجب تاثیرات سوئی روی جنین می گردد، پس در هنگام بارداری از این دارو استفاده نکنید.
اگر دچار هر نوع ناراحتی تنفسی، آب سیاه چشم، ناراحتی های کلیه و کبد یا سابقه افسردگی هستید پیش از مصرف این دارو به پزشک خود اطلاع دهید.
در صورت مصرف این دارو، از سایر داروهای خواب آور استفاده نکنید.
مصرف آلپرازولام ایجاد نوعی عادت می نماید و به عبارتی اعتیاد آور است، پس تنها در صورت تجویز پزشک از این دارو بهره ببرید. هرگز داروی خود را با دیگران تقسیم نکنید، به خصوص افرادی که سابقه سوء استفاده دارویی دارند. بهتر است دارو را در جایی دور از دسترس دیگران قرار دهید.
چنانچه نسبت به داروهای کلرودیازپوکساید، دیازپام، لورازپام، یا خود آلپرازولام حساسیت آلرژیک دارید، از مصرف این دارو اجتناب کنید.
در موارد زیر از مصرف این دارو خودداری کنید:
درصورت داشتن حساسیت به هر نوع دارو یا داشتن آسم، برونشیت یا سایر ناراحتی های تنفسی
بیماری گلوکوم
ناراحتی های کلیه یا کبد
سابقه افسردگی یا تفکر خودکشی
سابقه اعتیاد به دارو یا الکل
از جویدن یا له کردن دارو اجتناب کنید.هر قرص را یک باره ببلعید. خیلی مهم است که دارو به تدریج حل شده و بر بدن تاثیر بگذارد. به همین علت توصیه شده که دارو را خرد نکنید، زیرا موجب می گردد که میزان زیادی از آن یک باره بر بدن تاثیر بگذارد.
این دارو بر قوای تفکر و عکس العمل تاثیر می گذارد و به آن آسیب می رساند. بنابراین درباره رانندگی یا سایر فعالیت هایی که احتیاج به هوشیاری کامل دارند باید مراقب باشید.
از مصرف همزمان داروهای خواب آور با این دارو اجتناب کنید.
میوه گریپ فوروت با این دارو تداخل دارد و به تاثیرات خطرناک منجر می گردد بنابراین درباره مصرف این میوه به پزشک خود اطلاع دهید.
سایر داروهایی که آلپرازولام را تحت تاثیر قرار می دهد عبارتند از: قرص کنترل بارداری، سایمتیدین، دیلتیازم، ایزواحتیاجید، پروپوکسی فن، داروهای صرع، داروهای آنتی بیوتیک مانند فلوکونازول، ایتراکونازول، کتوکونازول، داروهای ضد افسردگی مانند فلووکس آمین، دسی پیرامین، ایمی یرامین.
منبع:http://www.salamat.com
منبع: راسخونabanhome.com: گروه ساختمانی آبان | برای اجرای یک طرح بازسازی مقرون به صرفه با کارشناسان گروه ساختمانی آبان مشورت کنید