به این دلیل مهم توت و خرما را با چای نخورید
به گزارش آریا بلاگ، خبرنگاران : اگر بر این باورید که مصرف توت یا خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از بهداشت نیوز، قند خرما، توت و به طور کلی هرمواد قندی هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می کند بدن تمام شیرینی های این مواد را جذب کرده و انرژی موجود در آنها جذب بدن نمی شود.
چای و قهوه در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت دندان ها آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت دیابت می شود.
گفتنی است مصرف میوه های خشک در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و توت است.
نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای سلامتی ضرری ندارند
منبع: اقتصادنیوز