خبرنگاران 4.4 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در سیستان و بلوچستان پرداخت شد
به گزارش آریا بلاگ، زاهدان- خبرنگاران- مدیر صندوق کارآفرینی سیستان و بلوچستان گفت: با امضای تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید و بنیاد برکت از ابتدای سال جاری تا به امروز بیش از چهار میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات با کارمزد چهاردرصد در شهرستان های زابل و نیمروز پرداخت شده است.

ادریس دینارزهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران گفت: از ابتدای سال جاری در قالب تفاهم نامه صندوق کارآفرینی امید و بنیاد برکت تا به امروز 155 نفر در 2 شهرستان زابل و نیمروز به شغل پایدار رسیدند.
وی افزود: 2 شهرستان زابل و نیمروز از شهرستان های پیشتاز در پرداخت تسهیلات از محل منابع این تفاهم نامه هستند و به طور میانگین روزانه به 10 نفر تسهیلات پرداخت می شود.
وی با اشاره به اینکه در این تفاهم نامه تلاش شده تا بیشتر کسب و کارها در روستاها باشد، شرح داد: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات در این دو شهرستان برای راه اندازی و پرورش دام سبک و سنگین است.
مدیر صندوق کارآفرینی سیستان و بلوچستان ادامه داد: منطقه سیستان، پیش از خشکسالی های 2 دهه گذشته یکی از قطب های تولید گوشت قرمز کشور بود و اکنون صندوق کارآفرینی امید در تلاش است تا بتواند این صنعت را احیا کند تا هم زمینه اشتغال روستانشینان سیستان فراهم و هم دوباره شرایط برای صادرات گوشت قرمز به استان های دیگر ایجاد شود.
دینارزهی گفت: بجز دامداری، شغل های دیگری همچون قالی بافی، پرده بافی، حصیر بافی، پرورش طیور و مشاغل خدماتی هم در این تفاهم نامه با دریافت تسهیلات ایجاد شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی سیستان و بلوچستان با اشاره به تعامل بسیار خوب بنیاد برکت در تحقق اهداف این تفاهم نامه افزود: در تلاشیم تا اقتصاد خرد را در جوامع محلی و محروم این استان به رونق برسانیم تا جمعیت روستایی پایدار بماند.
منبع: ایرنا