خرما پلو اهوازی با مرغ

به گزارش آریا بلاگ، خرما پلو یک غذای اصیل اهوازی است که به دلیل داشتن خرما، بسیار مقوی است و با گوشت چرخ کرده یا مرغ درست می شود.

خرما پلو اهوازی با مرغ

خرما پلو یک غذای شیرین و مجلسی جنوبی و مناسب کسانی است که به غذاهای شیرین علاقه دارند. اگر برای اولین بار است که اسم این غذا را می شنوید، با خبرنگاران همراه باشید تا با طرز تهیه خرما پلو آشنا شوید.

مواد لازم تهیه خرما پلو :

  • برنج: 4 پیمانه
  • سینه مرغ: 500 گرم
  • پیاز: یک عدد
  • خرما: 200 گرم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
  • کره: 100 گرم
  • کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام برای تزیین

طرز تهیه خرما پلو :

خرماها را برش زده و هسته آن ها را جدا کنید. در تابه ای مقداری کره ریخته و خرماها را در آن تفت دهید تا سرخ شوند.

برنج را چند ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در آب در حال جوش بریزید و وقتی برنج کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. برنج را روی شعله ملایم بگذارید تا دم بکشد و آماده شود. بهتر است از سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید.

پیاز را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شود. تکه های مرغ را با نمک، فلفل و ادویه های دلخواه به آن افزوده، تفت دهید تا مرغ طعم بگیرد و سرخ شود.

پس از سرخ شدن، شعله را کم کنید و در تابه را ببندید تا مرغ مغزپخت شود. زمان دقیق پخت بستگی به سایز تکه های مرغ دارد.

برنج را پس از دم کشیدن و آماده شدن، در دیس بکشید و خرما و مرغ سرخ شده را لابه لای آن بریزید. در آخر روی غذا را با کشمش پلویی، زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، خبرنگاران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 1 فروردین 1399 بروزرسانی: 1 فروردین 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 2202

به "خرما پلو اهوازی با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خرما پلو اهوازی با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید