صبحانه خوشمزه ای که هیچ وقت فاسد نمی شود

این ماده غذائی از زمان های بسیار قدیم، به عنوان غذا و دارو استفاده می شده است.

صبحانه خوشمزه ای که هیچ وقت فاسد نمی شود

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی خبرنگاران، عسل یک ماده غذایی بسیار منحصر به فرد است که به دلیل ترکیب شیمیایی آن رشد باکتری ها در آن بسیار سخت است. باستان شناسان هنگام حفاری یکی از اهرام مصر، تعدادی ظرف عسل را کشف کردند. میانگین سنی این یافته در حدود دوهزار تا سه هزار سال بود، اما هنوز هم کاملاً قابل خوردن بود، بطوریکه باستان شناسان حتی آن را چشیدند! همچنین چندین سال پس از این گزارش، نمونه عسلی با قدمت 5 هزار و 500 سال در گرجستان یافت شد.

این ماده غذایی از ترکیبات مفید گیاهی بسیار غنی است و فواید بسکمک برای سلامتی دارد که در اینجا به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

نوع با کیفیت عسل سرشار از آنتی اکسیدان های مهم، اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها است که می توانند شریان های قلب را گشاد کنند تا جریان خون به قلب افزایش یابد و در نتیجه به کاهش فشار خون کمک کنند، از این رو با کاهش خطر حملات قلبی، سکته های مغزی و برخی از انواع سرطان ها مرتبط هستند. آن ها همچنین سلامت چشم را ارتقاء می دهند.

عسل همچنین می تواند به جلوگیری از تشکیل لخته خون کمک کند که این دلیلی دیگری برای نقش موثر آن در جلوگیری از حملات قلبی و سکته مغزی است. این ماده غذایی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را هم کاهش دهد، اما سطح قند خون این افراد را بالا می برد و بنابراین نمی توان آن را برای افراد دیابتی سالم قلمداد کرد.

عسل می تواند سطح کلسترول بد یا LDL، تری گلیسیریدها و التهاب را کاهش دهد در حالی که کلسترول HDL یا خوب را بالا ببرد. سطح بالای کلسترول LDL یک عامل خطرناک برای بیماری های قلبی است و در آترواسکلروز و ایجاد چربی در شریان ها نقش مهمی دارد و می تواند منجر به سکته قلبی و مغزی شود.

بیشتر بخوانید: درخشش پوستتان را از این داروی طبیعی بخواهید

از زمان مصر باستان، برای درمان زخم ها و سوختگی ها از روش درمانی عسل موضعی استفاده شده است و امروزه هنوز هم رایج است. امروزه تحقیقات نشان می دهد که عسل در بهبود سوختگی و ضایعات با ضخامت جزئی و پس از جراحی که بعد از عمل به آن مبتلا شده اند، مؤثر است.

عسل همچنین یک درمان مؤثر برای زخم پای دیابتی است که عوارض جدی آن منجر به قطع عضو می شود. محققان معتقدند که قدرت ترمیم کنندگی عسل از اثرات ضد باکتریایی و ضد التهابی آن و همچنین توانایی آن در تغذیه بافت اطراف حاصل می شود. علاوه بر این، این ماده می تواند به درمان سایر بیماری های پوستی، از جمله پسوریازیس و ضایعات تبخال کمک کند.

سرفه در بچه ها بالای یک سال مبتلا به عفونت های تنفسی فوقانی یک مشکل شایع است اما، داروهای اصلی سرفه همیشه مؤثر نیستند و می توانند عوارض جانبی داشته باشند. جالب است که بدانید ممکن است عسل انتخاب بهتری برای درمان باشد، زیرا می تواند به کاهش سرفه در بچه ها هم کمک کند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: بروزرسانی: 6 آبان 1398 شناسه مطلب: 742

به "صبحانه خوشمزه ای که هیچ وقت فاسد نمی شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صبحانه خوشمزه ای که هیچ وقت فاسد نمی شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید