طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

به گزارش آریا بلاگ، سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذا های محبوب بیشتر افراد است که می توانید در خانه با استفاده از مایکروفر یا سولاردام به راحتی تهیه کنید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی تنوری

سیب زمینی: 500 گرم

روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری

پودر سیر: یک قاشق مربا خوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز: به اندازه لازم

پودر پاپریکا و آویشن و نمک: به اندازه لازم

پنیر پارمزان: به اندازه لازم

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر | فوت و فن خوشمزه شدن سیب زمینی تنوری در خانه

طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام

1. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید. سپس با پوست به ابعاد دلخواه برش بزنید. بهتر است که سیب زمینی را به شکل خلالی درشت خرد کنید.

2. داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس اندازهی نمک روی آن بریزید. سیب زمینی های خرد شده را به مدت 3 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا کمی نیم پز گردد. در نهایت آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک گردد.

3. سیب زمینی های خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویه ها را روی آن ها بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینی ها مزه دار گردد.

4. سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص ماکروفر بریزید. حدود 45 تا یک ساعت در دمای 200 درجه سانتیگراد به آن موقع پخت بدهید.

برای تهیه سیب زمینی در سولاردام هم باید سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص مناسب سولاردام بریزید و دکمه کانوکشن را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ساعت زمان بدهید. بهتر است در حین پخت یک بار سیب زمینی ها را برگردانید یا زیر و رو کنید تا همه جایش خوب بپزد.

5. سیب زمینی های پخته را از دستگاه بیرون بیاورید و روی آن پنیر پارمزان بریزید یا با انواع دیپ یا سس میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرارو
انتشار: 16 بهمن 1401 بروزرسانی: 16 بهمن 1401 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 11851

به "طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید