طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

به گزارش آریا بلاگ، فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف ترین نوع فالوده ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می گردد و از دو نوع دیگر شناخته شده تر است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی

نشاسته 250 گرم

آب دو لیوان

گلاب یک سوم لیوان

آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه فالوده شیرازی

مرحله اول

ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

مرحله دوم

مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس از طریق یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

مرحله سوم

گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار گردد. حدود 20 دقیقه این مرحله طول می کشد.

مرحله چهارم

وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته گردد.

مرحله پنجم

چرخ گوشت را آماده نموده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

مرحله ششم

به صورت مداوم و به آرامی رشته ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش بهره ببرید تا دستتان یخ نزند.

بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد نموده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید. فالوده را در کاسه ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 بهمن 1399 بروزرسانی: 20 بهمن 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 5770

به "طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید