طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی
به گزارش آریا بلاگ، فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف ترین نوع فالوده ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می گردد و از دو نوع دیگر شناخته شده تر است. با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله
مواد لازم برای تهیه فالوده شیرازی خانگی
نشاسته 250 گرم
آب دو لیوان
گلاب یک سوم لیوان
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه فالوده شیرازی
مرحله اول
ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.
مرحله دوم
مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس از طریق یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.
مرحله سوم
گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار گردد. حدود 20 دقیقه این مرحله طول می کشد.
مرحله چهارم
وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته گردد.
مرحله پنجم
چرخ گوشت را آماده نموده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.
مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.
مرحله ششم
به صورت مداوم و به آرامی رشته ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش بهره ببرید تا دستتان یخ نزند.
بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد نموده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید. فالوده را در کاسه ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید.
منبع: جام جم آنلاین