طرز تهیه کیک تریلیچه خانگی

به گزارش آریا بلاگ، اهالی ترکیه از هر ماده غذایی برای درست کردن غذاها و دسرهای خوشمزه و اشتهاآور به نحو احسن استفاده می کنند.

طرز تهیه کیک تریلیچه خانگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از هفت گنج

مواد لازم:

برای کیک:

1 و 3/4 پیمانه آرد

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

1/2 قاشق چایخوری دارچین

1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر

1 پنس جوز هندی رنده شده

1/2 پیمانه کره، همدمای اتاق

1 پیمانه شکر

2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص

5 تخم مرغ بزرگ

-

برای سس:

340 گرم شیر تبخیر شده

400 گرم شیرعسل

1ونیم پیمانه خامه کم چرب یا شیر پرچرب یا مخلوط هردو

1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

-

همه موادو مخلوط کنین.

-

برای خامه:

2 پیمانه خامه قنادیکه یخش باز شده

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

-

خامه رو فرم بدین.

طرز تهیه

فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 23 در 33 سانتیمتری رو چرب کنین و آرد بپاشین.آرد کیک پزی،نمک، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی رو مخلوط کنین. در کاسه ای دیگه، با سرعت متوسط همزن، کره رو بزنید تا پوک شه و رنگش سفید شه، حدود 2 دقیقه. سرعت همزن رو کم بزارین و شکر و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، دیواره های کاسه رو با لیسک تمیز کنید. تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب بزنین. با سرعت کند همزن، و یا با لیسک، مخلوط مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین. اونقدر که فقط مخلوط شن.مخلوط غلیظی میشه.مایع رو در قالب پخش کنین بصورت یکنواخت و 20-25 دقیقه بپزین. تا قهوه ای طلایی کمرنگ شه.

خیلی پف میکنه.از فر دربیارین و 5 دقیقه بزارین سرد شه بعد با خلال با ضخامت زیاد و یا حتی با چنگال چنتا سوراخ ایجاد کنید در کیک و مخلوط شیرعسل رو روی کیک بریزین.

روی کیکو با فویل یا کاغذ روغنی بپوشونین و حداقل 4 ساعت بزارین یخچال.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 بهمن 1399 بروزرسانی: 19 بهمن 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 5683

به "طرز تهیه کیک تریلیچه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تریلیچه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید