نشانه های آخرالزمانی جهان در پی انتشار ویروس کرونا ، کشورهای قرمز روی نقشه جهان ؛ شرایط ایران را ببینید
به گزارش آریا بلاگ، ویروس کرونا در تمام قاره های جهان به جز قطب جنوب منتشر شده و هر روز جان برخی انسان ها را می گیرد. کشورها امید خود را برای متوقف کردن این ویروس از دست داده و در حال حاضر صرفا تلاش می کنند که سرعت انتشار آن را کُند کنند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از فرارو، در پی شیوع ویروس جدید کرونا در بیشتر قاره های جهان، زندگی و فعالیت بسکمک از مردم جهان با محدودیت های جدی روبرو شده است. با این حال، کارشناسان هشدار می دهند که شیوع کرونا به اوج خودش نرسیده است.
شرایط جهان شبیه فیلم های آخرالزمانی شده است. برخی فرودگاه هایی که شبانه روز مملو از مسافران بودند، حالا پرنده هم در آن ها پر نمی زند. علاوه بر مدارس و دانشگاه ها، رویدادهای ورزشی و بسکمک از فعالیت های تفریحی دیگر مانند سینما، تعطیل شده اند. برخی کشورها، مرزهای خود را به روی تمام کشورهای دیگر بسته اند و مسافران خارجی را از مبادی ورودی به کشورهای خود بازمی گردانند.
اما به رغم همه تدابیر محدودکننده ای که روز به روز بیشتر می شود، ویروس جدید کرونا نه تنها متوقف نشده بلکه هر روز تعداد بیشتری از انسان ها را روانه بیمارستان ها می کند. طبق آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، 142320 نفر در 129 کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند. همچنین تلفات جهانی این ویروس به 5388 قربانی رسیده است.
کرونا بسکمک از فرودگاه های اروپا و آمریکا را خلوت کرد
اروپا؛ کانون شیوع کرونا
به گفته سازمان بهداشت جهانی، ایتالیا با 17660 مورد ابتلای قطعی به کرونا، دومین کشور بعد از چین از نظر شیوع کرونا است. اگر چه رفت و آمدها میان ایتالیا و سایر کشورهای اروپایی و حتی غیراروپایی به شدت محدود شده، اما این مانع شیوع کرونا در اروپا نشد. اکنون هزاران نفر در اسپانیا، آلمان، فرانسه و سایر کشورهای اروپایی به کرونا مبتلا شده اند.
سازمان بهداشت جهانی گفته که اروپا حالا به کانون شیوع کرونا تبدیل شده است. شبکه الجزیره مدعی شد مقامات بهداشتی نروژ اعلام کرده اند که دیگر نمی توانند جلوی شیوع کرونا را بگیرند. ارتش این کشور نیز از سربازان سابق و داوطلبان برای مشارکت در تلاش های مقابله با کرونا درخواست کمک کرده است.
در ایتالیا اوضاع بسیار بدتر است. با وجود اینکه کل کشور قرنطینه شده، اما روز جمعه، ظرف یک روز 250 نفر در اثر کرونا جان خود را از دست دادند.
آمار ابتلا و تلفات در کشورهای دیگر مانند فرانسه و اسپانیا و آلمان نیز به رغم محدودیت های اعمال شده، در حال افزایش است. پیش تر آنگلا مرکل، صد اعظم آلمان، در اظهاراتی که موجب شگفتی ناظران شد، اعلام کرده بود که از هر سه آلمانی، ممکن است دو نفر به کرونا مبتلا شوند.
مرکل در یک نشست خبری گفت: ما باید درک کنیم که بسکمک از مردم مبتلا خواهند شد. تا وقتی که شرایط اینطور بماند، اجماع میان کارشناسان این است که 60 تا 70 درصد مردم مبتلا خواهند شد.
به گفته مرکل، مهم ترین چیز، کند کردن شیوع ویروس کرونا است تا مردم بتوانند مصونیت پیدا کنند و همچنین سیستم درمانی بیش از حد درگیر بیماری نشود.
ویروس کرونا، مهم ترین کارت انتخاباتی ترامپ، یعنی رونق اقتصادی را به خطر انداخته است
آمریکا؛ صدها میلیون نفر در معرض ابتلا
در آمریکا، از رئیس جمهور گرفته تا مردم عادی، همه در معرض ابتلا هستند. در نتیجه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز جمعه، با هدف مقابله با کرونا، شرایط اضطراری ملی گفت. امری که راه را برای تخصیص کمک های بیشتر دولتی هموار می کند. با اعلام شرایط اضطراری، دولت فدرال می تواند 50 میلیارد دلار به ایالت ها کمک کند. پیش از این، دولت ترامپ بیش از هشت میلیارد دلار برای مقابله با کرونا اختصاص داده بود.
خود ترامپ در معرض ابتلا قرار گرفته است. او هفته گذشته با دو نفر تماس نزدیک داشته که بعدا نتیجه آزمایش آن ها مثبت شده است. یکی از این افراد، فابیو واجنگارتن، وزیر اطلاع رسانی بزریل، است که با ترامپ غذا خورده است. دکتر شان کونلی، پزشک کاخ سفید، ضمن تایید تماس ترامپ با دو فرد مبتلا به کرونا، گفته است که فعلا نیازی به قرنطینه خانگی ترامپ نیست. منتقدان، ترامپ را متهم می کنند که اثرات کرونا در آمریکا را کم اهمیت نشان می دهد.
این در حالی است که طبق برخی ارزیابی ها در آمریکا، احتمال ابتلای صدها میلیون آمریکایی به کرونا وجود دارد. در مجاورت آمریکا، نخست وزیر کانادا بعد از اینکه تست کرونای همسرش مثبت شد، به مدت دو هفته خود را قرنطینه کرد.
به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، مقامات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا و کارشناسان اپیدمی ماه گذشته، مدل ها و سناریوهایی برای شیوع و تلفات احتاقتصادی کرونا در آمریکا طراحی کرده اند. بر اساس یکی از سناریوها، هنگام شیوع کرونا در آمریکا، بین 160 تا 214 میلیون نفر در آمریکا، ممکن است به کرونا مبتلا شوند. همچنین، این ابتلا ممکن است ماه ها و حتی بیش از یک سال طول بکشد. علاوه بر این، بین 200 هزار تا 1.7 میلیون نفر در اثر کرونا جان خود را از دست خواهند داد.
افزون بر این، طبق سناریوهای مرکز یادشده، بین 2.4 تا 21 میلیون نفر در آمریکا ممکن است به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا کنند. امری که می تواند سیستم درمانی آمریکا را نابود کند. چرا که این سیستم فقط 925 هزار تخت بیمارستانی و کادر دارد.
کشورهایی که موارد ابتلای قابل توجهی دارند
آفریقا؛ آغاز یک بحران بهداشتی جدید
کارشناسان در حالی درباره سیستم های درمانی آمریکا هشدار می دهند که این کشور از نظر سیستم درمانی جزو کشورهای پیشرفته جهان به شمار می رود. در واقع، وقتی کرونا می تواند چنین بحرانی را در آمریکا ایجاد کند، در سایر کشورهای فقیر خصوصا در آفریقا ممکن است فاجعه رقم بزند.
کرونا در مراحل اولیه ورود به آفریقاست. تعداد کشورهای آفریقایی که کرونا به آن ها رسیده، به 22 کشور رسید. تعدادی از این کشورها، به طور همزمان از اولین موارد ابتلا به ویروس کرونا خبر دادند. کشورهای سودان، رواندا، نامیبیا، کنیا، اتیوپی، غنا و اسواتینی گفتند که کرونا وارد آن ها شده است.
بیشتر موارد ابتلا به کرونا در کشورهای آفریقایی به شهروندان خارجی یا شهروندانی مربوط می شود که به خارج سفر داشته اند. مثلا اولین مورد ابتلا به کرونا در کشور موریتانی، یک شهروند اروپایی بود که در موریتانی زندگی می کند.
سرعت شیوع کرونا در آفریقا کمتر از اروپاست. با این حال، نگرانی هایی در خصوص توانمندی کشورهای آفریقایی در مقابله با کرونا مطرح شده است. خصوصا که بسکمک از کشورهای آفریقایی فقیر هستند و برخی از بیماری های واگیر سابق هنوز در آفریقا ریشه کن نشده اند.
با وجود اینکه شیوع کرونا در منبع آن، یعنی شهر ووهان چین، کنترل شده است، اما انتشار کرونا در برخی کشورهای آسیایی هنوز متوقف نشده است. بسکمک از این کشورها، محدودیت های آمد و شد اعمال کرده و تدابیر بهداشتی بیشتری به کار بسته اند.
ویروس جدید کرونا که به کووید-19 نیز معروف است، در تمام قاره های جهان، به جز قطب جنوب منتشر شده و هر روز جان برخی انسان ها را می گیرد. کشورها امید خود را برای متوقف کردن این ویروس از دست داده و در حال حاضر صرفا تلاش می کنند که سرعت انتشار آن را کُند کنند تا از وارد شدن فشار بیش از حد به سیستم های درمانی شان جلوگیری کنند. به نظر می رسد که تا زمان ساخت واکسنی برای این ویروس مخوف، انسان ها از رعب و وحشت این موجود میکروسکوپی در امان نخواهند بود.
منبع: همشهری آنلاینآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه