آشنایی با خواص گشنیز

به گزارش آریا بلاگ، سبزی گشنیز که به طور معمول و حتی روزانه در آشپزی از آن استفاده می کنیم، خواص بسیار زیادی دارد و به عنوان بهبود دهنده عمل گوارش و هضم شناخته شده است.

آشنایی با خواص گشنیز

خواص درمانی گشنیز:

افزودن یک یا دو قاشق چایخوری آب گشنیز به مخلوط شیر تازه، یک ترکیب عالی برای درمان حالت تهوع و اسهال خونی است.

گشنیز خشک نیز به درمان اسهال یاری می نماید.

گشنیز همچنین برای زنان به ویژه آنهایی که در دوره عادت ماهانه دچار خونریزی شدید می شوند، مفید است. برای استفاده از این خاصیت درمانی گشنیز می توانید شش گرم از دانه آن را در500 میلی گرم آب بجوشانید و پس از افزودن شکر به آن، این مخلوط را به صورت گرم بهره ببرید.

علاوه بر این، گشنیز برای کسانی که دچار مسائل آرتریتی (التهاب مفصلی) هستند سودمند است چون این سبزی خواص ضد التهابی بسیاری دارد. برای این منظور نیز کافی است دانه های گشنیز خاکی را با آب بجوشانید و این مخلوط را بنوشید.

از سوی دیگر گشنیز بعنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد. این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز می نامند.

گشنیز در عین حال با پایین آوردن میزان کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب در خون به سلامت قلب یاری می نماید.

خوردن تخم گشنیز معده را تقویت می نماید و به همراه غذا به هضم آن یاری می نماید. معده و روده را ضد عفونی می نماید و کرم کش است. برای این منظور 2 تا 5 گرم تخم بو داده آن مصرف گردد.

گردآوری شده توسط گروه 7گنج

منبع: هفت گنج
انتشار: 28 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 3069

به "آشنایی با خواص گشنیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خواص گشنیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید