خبرنگاران 270 کانون فرهنگی مساجد بوشهر عزاداری سالار شهیدان را برگزار می نمایند
به گزارش آریا بلاگ، بوشهر-خبرنگاران- دبیر کانون های فرهنگی مساجد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: سال جاری با توجه به شرایط ناشی از کرونا از مجموع 400 کانون فرهنگی هنری تنها 270 کانون عزادارای سرور و سالار شهیدان را برگزار می نمایند.

علیرضا پولاد روز آدینه در جمع خبرنگاران اضافه نمود: سال جاری با توجه به شرایط ناشی از کرونا و دستورهای منتشر شده در این زمینه، همه مساجد و حسینیه ها نمی توانستند برنامه عزادارای برگزار نمایند، اما هرهیات و کانونی کوشش کرد در حد توان خود عزای امام حسین (ع) را برپاکند.
وی اعلام کرد: حتی بعضی مساجد که توان برگزاری مراسم را ندارند با پخش صدای نوحه خوانی سال های گذشته نوای نوحه را در محله خود طنین انداز می نمایند.
پولاد بیان کرد: در این میان، 130 کانون فضای مناسبی داشته و قادر به پذیرای تعداد بیشتری از عزاداران هستند.
وی ادامه داد: عمده کانون های مساجد کوشش نموده اند که برنامه های عزاداری خود را به وسیله فضای مجازی به صورت مستقیم پخش نمایند.
او گفت: افزون بر این، 14 هیات مذهبی هم به صورت سیار در مناطق مختلف استان بوشهر در خیابان ها و معابر حضور می یابند و نوحه خوانی می نمایند.
دبیر کانون های فرهنگی مساجد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اضافه نمود: در شهر بوشهر چهار تکیه در نظر گرفته شده که در حوزه های اجتماعی کار می نمایند.
پولاد، با اشاره به راه اندازی پویش هر خانه یک حسینیه و برپایی روضه خوانی های خانگی اعلام کرد: همه برنامه ها با حفظ شرایط بهداشتی مدنظر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می گردد.
وی همچنین از راه اندازی دو پویش اجتماعی کمک به آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و تامین هزینه های درمانی بیماران کلیوی اطلاع داد.
پولاد از همه عزاداران خواست به این پویش ها بپیوندند و به نیازمندان کمک رسانند.
منبع: ایرناآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه