دستگیری زوج دزد طلافروشی های رشت
به گزارش آریا بلاگ، خبرنگاران/گیلان سرپرست پلیس آگاهی گیلان از دستگیری زوج دزد که به روش کش روزنی از مغازه های طلافروشی شهر رشت سرقت می کردند، اطلاع داد.

سرهنگ علیرضا حدادی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: به دنبال وقوع چند فقره سرقت از مغازه های طلافروشی به روش کش روزنی طلاجات در سطح شهر رشت توسط دو دزد، آنالیز موضوع در دستورکار پلیس نهاده شد.
وی گفت: دزدان که زن و مرد بودند به عنوان مشتری وارد مغازه های طلافروشی شده و یکی از آنها فروشنده را سرگرم و نفر دیگر اقدام به سرقت طلاجات از جلوی پیشخوان می کرد.
سرپرست پلیس آگاهی استان گیلان با بیان اینکه کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت با آنالیز های تخصصی و تحقیقات میدانی، دزدان غیربومی این پرونده ها و مخفیگاه آنها را در یکی از استان های همجوار شناسایی کردند، اضافه نمود: دزدان در عملیاتی مشترک با استان مورد نظر، دستگیر شدند.
این مقام انتظامی بیان نمود: دزدان 33 و 37 ساله در تحقیقات پلیس به چهار فقره سرقت از طلا فروشی های شهر رشت به روش کش روزنی و فروش اموال سرقتی به یک مالخر اعتراف کردند.
سرهنگ حدادی با اشاره به اینکه کوشش برای دستگیری مالخر این پرونده ادامه دارد، توضیح داد: این زوج دزد با دستور قضائی برای تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس آگاهی هستند، ارزش تقریبی اموال سرقتی بالغ بر یک میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است.
سرپرست پلیس آگاهی استان گیلان در انتها از شهروندان خواست، ضمن توجه به هشدارها و توصیه های پلیس برای پیشگیری از وقوع سرقت در صورت برخورد با هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به وسیله سامانه 110 به پلیس اطلاع دهند.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا