طرز تهیه آش عدس با گوشت

به گزارش آریا بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک مواد لازم برای آش عدس

طرز تهیه آش عدس با گوشت

عدس 1 پیمانه

برنج 1 پیمانه

گوشت به میزان لازم

سبزی تازه (گشنیز و جعفری) 120 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 3 حبه

آب 2 لیتر

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ، ماست یا کشک برای سرو

مرحله اول:

ابتدا برنج و عدس را به صورت جداگانه در مقداری آب بریزید تا حدودا یک ساعت خیس بخورند. پیاز و سیر را خرد نموده و با مقداری روغن، زردچوبه و فلفل تفت دهید.

مرحله دوم:

پیاز و سیر سرخ شده را به همراه 2 لیتر آب در یک قابلمه بریزید و برنج و عدس وگوشت را به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که گوشت برای پختن، به زمان بیشتری نسبت به عدس و برنج احتیاج دارد. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و آب آن کشیده گردد.

مرحله سوم:

وقتی آب آش عدس کشیده شد، باید سبزی های خرد شده را اضافه کنید. سپس به مقدار لازم در آش نمک بریزید و صبر کنید تا آش شما کاملا پخته و لعاب دار گردد.

مرحله آخر:

آش عدس را با نعنا داغ، ماست یا کشک تزیین و سرو نمایید. نوش جان.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 بهمن 1399 بروزرسانی: 20 بهمن 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 5762

به "طرز تهیه آش عدس با گوشت" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه آش عدس با گوشت" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش عدس با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید