طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با تمام نکات خوشمزه تر شدن آن (تور استانبول)

به گزارش آریا بلاگ، ناهار چی بپزم؟ شام چی درست کنم؟ بارها این جمله را گفتیم یا شنیدیم. سریع ترین جواب استانبولی پلو است غذایی راحت و سریع! طرز تهیه استانبولی پلو در برخی خانه ها فرق دارد. گاهی استانبولی پلو با گوشت یا استانبولی با سبزیجات معطر تهیه می گردد؛ گاهی هم فقط با گوجه و سیب زمینی است. در بسیاری از موارد نیز استانبولی پلو با لوبیا سبز می نمایند که به آن لوبیا پلو می گویند. اگر علت نامگذاری استانبولی پلو را بخواهید باید بگوییم احتمالا این دستور پخت از شهر استانبول کشور ترکیه می آید. البته این دستور پخت استامبولی پلو در فهرست غذاهای کشورهای دیگر مانند هند و اسپانیا نیز دیده می گردد که آن را به عنوان پلو گوجه می شناسند.

طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با تمام نکات خوشمزه تر شدن آن (تور استانبول)

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

استانبولی پلو یک غذای بسیار راحت و خوشمزه است که احتمالا همین حالا تمام مواد لازم برای پخت آن را در خانه دارید. مواردی که در فهرست زیر به صورت اختیاری نوشته شده اند را اگر دوست داشتید به غذای خود اضافه کنید تا غذای پر و پیمان تری برای ناهار یا شامتان داشته باشید. در ادامه با طرز تهیه استانبولی پلو همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه استانبولی پلو

  • برنج سه پیمانه
  • گوجه پوره شده دو پیمانه یا چهار عدد
  • سیب زمینی سه عدد میانه
  • رب گوجه فرنگی یک تا دو قاشق غذاخوری
  • نخود فرنگی (اختیاری) یک سوم پیمانه
  • نمک / فلفل / زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم نموده یک قاشق چای خوری
  • گوشت چرخ نموده (اختیاری) 350 گرم
  • روغن یک قاشق غذاخوری
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو قاشق چای خوری

طرز تهیه استانبولی پلو یا کته گوجه خوشمزه با تمام نکات

مرحله اول

تهیه برنج کته باید و نبایدهایی دارد که دانستن آن ها به شما در داشتن نتیجه بهتر یاری می نماید. حالا برای تهیه این استانبولی پلوی یا همان کته گوجه خوشمزه خودمان بهتر است در قدم اول گوجه ها را خرد کنید و درون غذا ساز بریزید تا به شکل پوره شوند. پوره گوجه باید به مقدار دو پیمانه باشد.می توانید قبل از اینکه گوجه ها را در مخلوط کن بریزید پوست شان را کاملا جدا کنید.

مرحله دوم

در کاسه ای میانه سه پیمانه برنج بریزید و بشویید. پس از آن روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجازه دهید برنج شما به مدت 30 دقیقه خیس بخورد. در همین حین که برنج در حال خیس خوردن است یک قابلمه بردارید، دو قاشق غداخوری روغن زیتون یا روغن سرخ کردنی داخل آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید تا تفت بخورد و طلایی رنگ شوند.

مرحله سوم

سپس اگر دوست داشتید می توانید در این مرحله گوشت چرخ نموده را به پیاز ها اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ نموده تفت خود پوره گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. اگر طرز تهیه استانبولی پلو را با گوشت دوست ندارید می توانید فقط پوره گوجه را با پیاز ها تفت دهید.

مرحله چهارم

حالا وقت اضافه کردن سیب زمینی است. سیب زمینی ها را به صورت نگینی خورد کنید و داخل یک ماهی تابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به سیب زمینی های سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید. اگر بخواهید در طرز تهیه پلو گوجه خود نخود فرنگی نیز داشته باشید، باید در این مرحله نخود سبز ها را به سیب زمینی ها اضافه کنید و یک سوم پیمانه آب بریزید تا پخته شوند. اگر نه ادامه مراحل را انجام دهید.

مرحله پنجم

در این مرحله از تهیه استانبولی پلو برنج شسته شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. سیب زمینی ها را نیزبه قابلمه اضافه کنید. حواستان باشد آب زیادی داخل قابلمه نباشد چرا که باعث خمیر شدن غذا خواهد شد. زمانی که آب داخل قابلمه جوش آمد و حدودا تمام شد به مرحله آخر میرسیم. در مرحله آخر یک قاشق غذاخوری زعفران دم نموده و یک دو قاشق چای خوری کره پاستوریزه برای عطر و طعم بهتر به کته گوجه اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه روی حرارت کم پخته گردد. استانبولی پلوی شما پس از 40 دقیقه آماده است.

نکاتی برای بهتر شدن تهیه استانبولی پلو

  • اگر از شعله پخش کن بهره ببرید ته دیگ بهتری خواهید داشت.
  • می توانید از ادویه دارچین برای بهتر شدن طمع و عطر غدا بهره ببرید.
  • می توانید گوجه ها را قبل از پوره کردن، کباب کنید. طعم گوجه کبابی استانبولی پلو شما را منحصر به فرد خواهد نمود.
  • بسیاری از افراد در مراحل آخر تهیه استانبولی پلو، چند تخم مرغ روی برنج میشکانند تا وقتی برنج دم بکشد تخم مرغ ها نیز پخته گردد و میل نمایند.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 شهریور 1401 بروزرسانی: 14 شهریور 1401 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 10668

به "طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با تمام نکات خوشمزه تر شدن آن (تور استانبول)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با تمام نکات خوشمزه تر شدن آن (تور استانبول)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید