طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع

به گزارش آریا بلاگ، توپک ژامبون با چدار یک فینگرفود مناسب دورهمی های خانوادگی است.

طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع

مواد لازم

ژامبون: 3 ورق

سیب زمینی: 2 عدد متوسط

پیازچه: 4 عدد

نمک، فلفل، آویشن: مقداری

پنیر چدار و پیتزا: برای پر کردن داخل توپک

پودر سوخاری: 200 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

طرز تهیه

سیب زمینی را آب پز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.

ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویه جات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم دریافت شود.

مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیب زمینی را گرد کنید.

توپک های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.

زمانی که همه توپک ها آماده شدند، آن ها را در روغن شناور با شعله متوسط برای 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و پس از طلایی شدن پودر سوخاری رویشان، از روغن خارج کنید.

این غذا را به صورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 19 آبان 1399 بروزرسانی: 19 آبان 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 4690

به "طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید