طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان

به گزارش آریا بلاگ، بعضی غذا های کاشان بسیار خوشمزه بوده و از گذشته متعلق به مردمان این شهر است. افرادی که عاشق غذا هستند، همیشه غذا را یکی از مهم ترین اهداف سفر خود قرار می دهند و دوست دارند حتما مزه غذا های محلی مقصد خود را بچشند.اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در سفر به کاشان، مزه های بسیار نابی را در سفر به این شهر تجربه خواهید کرد. در ادامه اصیل ترین غذا های سنتی کاشان را به شما معرفی می کنیم.

طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان

به گزارش ایرنا، از غذا های که در سفر به کاشان می توان طعم آن را چشید گوشت و لوبیا است. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می گردد، معمولا در قابلمه های مسی طبخ می گردد.

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

گوشت گوسفند: 100 گرم (بهتر است گوشت دنده باشد)

سبزی گوشت و لوبیا شامل تره، جعفری و شنبلیله: 500 گرم

لوبیا سفید: 2 پیمانه

برنج: 1/3 پیمانه

پیاز:یک عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه دلخواه

طرز تهیه:

قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش آید، گوشت را تمیز نموده، شسته و همراه با یک پیاز، نمک و فلفل در قابلمه می گذاریم و کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید وزردچوبه را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت و لوبیا نیم پز گردد.

(نیم ساعت زودپز یا یکساعت در قابلمه) پس از این مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم.

منبع: فرارو
انتشار: 16 آذر 1400 بروزرسانی: 16 آذر 1400 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 8587

به "طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا و گوشت؛ غذای محلی کاشان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید