فرمول یک متخصص تغذیه برای تهیه بی خطر ترین بستنی

به گزارش آریا بلاگ، با شروع فصل تابستان شاید خوردن بستنی بسیار دلچسب و خنک کننده به نظر بیاید اما کدام بستنی از همه مفیدتر است؟

فرمول یک متخصص تغذیه برای تهیه بی خطر ترین بستنی

به گزارش به نقل از اسپوتنیک آنا بلوسوا، متخصص تغذیه روسی درباره برخی غذا ها هشدار داد و گفت: همه محصولات غذایی برای افرادی که به تناسب اندام اهمیت می دهند، مفید و ایمن نیست.

آنا بلوسوا اضافه کرد: بستنی که از میوه در خانه تهیه می شود، بی خطرترین بستنی برای تناسب اندام است. این بستنی می تواند از توت های تازه یا یخ زده که آن را با شیر یا آب مخلوط می کنیم، باشد. می توانید کمی شکر یا یک قاشق عسل به آن اضافه کنید و در قالب ها بریزید تا یخ سفت شود.

این متخصص اضافه کرد: بستنی میوه ای خریداری شده در فروشگاه هم حاوی دُز بالایی از کالری نیست و به نام ماده خنک کننده در هوای گرم بسیار مناسب است.

به گفته او؛ بستنی خامه ای همیشه چرب است و کالری زیادی دارد. گزینه دیگری که در همه فروشگاه ها یافت نمی شود بستنی میوه ای و توت است. این بستنی عملاً هیچ شیر در آن وجود ندارد و بسیار ارزان است.

این متخصص معتقد است که تمرین دادن به گلو در مصرف بستنی مهم است، زیرا کمی بستنی یا یک نوشابه در هوای گرم به عادت گلو به سرما کمک می کند.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 7785

به "فرمول یک متخصص تغذیه برای تهیه بی خطر ترین بستنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرمول یک متخصص تغذیه برای تهیه بی خطر ترین بستنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید