3 طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی در 3 مرحله به روش بازاری
به گزارش آریا بلاگ، اگر هوادار انواع نوشیدنی های سرد و خنک در روزهای گرم تابستان هستید، تجربه نوشیدن یخ در بهشت شکلاتی را از دست ندهید. یخ در بهشت شکلاتی، تنوع زیادی دارد و می توان در آن از بستنی، انواع شکلات، خامه، چاشنی های معطر و انواع شیر و شیرین کننده های مختلف استفاده کرد. بنابراین دستتان باز است تا این یخ در بهشت خوشمزه را بنا به سلیقه و طبع خود تهیه کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی به 3 روش مختلف و نکات تهیه، تزیین و خوشمزه شدن آن را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی (روش اول)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
بستنی لیتر شکلاتی | 500 گرم |
شیر | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه ترش | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
عسل | نصف لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه ساده فرم گرفته | 1 قاشق غذاخوری برای تزیین |
سس شکلات یا شکلات رنده شده | برای تزیین |
مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت شکلاتی: 1 ساعت
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با بستنی شکلاتی
اگر می خواهید یک نوشیدنی خوشمزه و خنک با بستنی شکلاتی () درست کنید، مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی عسلی را به ترتیب دنبال کنید.
مرحله اول: مواد یخ در بهشت را میکس کنید
برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی، در مخلوط کن، نصف لیوان خامه ترش، شیر، بستنی شکلاتی و عسل را بریزید و با هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. حدود 2 تا 3 دقیقه مواد را هم بزنید. سپس خامه ترش را با همزن هم بزنید تا پف دار گردد. می توانید از خامه قنادی هم بهره ببرید.
در صورت تمایل می توانید انواع بستنی، خامه، شیر و عسل را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی بخرید.
مرحله دوم: یخ در بهشت شکلاتی را در فریزر بگذارید
صبر کنید یخ در بهشت شکلاتی خنک گردد. یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت 40 الی 60 دقیقه در فریزر بگذارید. در این مدت چند بار مایه یخ در بهشت را چک کنید و زمانی که اطراف ظرف آغاز به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.
مرحله سوم: یخ در بهشت شکلاتی را سرو کنید
حالا یخ در بهشت را در لیوان های سرو بریزید و روی آنها را با تزیین کنید. می توانید شکلات خرد شده یا سس شکلات هم روی یخ در بهشت بریزید و بعد آن را سرو کنید.
برای خرید شکلات و سس شکلات می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو (روش دوم)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
شیر | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر کاکائو | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چای خوری (اختیاری) |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
مدت زمان آماده سازی مواد یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو: 60 دقیقه
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با پودر کاکائو
در این روش، از پودر کاکائو برای درست کردن یخ در بهشت شکلاتی استفاده می گردد و احتیاجی به استفاده از مخلوط کن یا غذاساز ندارید. در ادامه مراحل تهیه این نوشیدنی خنک تابستانی را دنبال کنید.
مرحله اول: شیر، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید
برای درست کردن یخ در بهشت شکلاتی ساده، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا دانه های شکر در شیر حل شوند. بهتر است شیر خیلی سرد نباشد تا شکر در آن به راحتی حل گردد. سپس پودر کاکائو را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملا در محلول شیر، حل گردد و گلوله گلوله نماند.
شما می توانید شکر و پودر کاکائو را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله دوم: بقیه مواد یخ در بهشت کاکائویی را اضافه کنید
سپس گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی همه مواد میکس شدند، صبر کنید مایه یخ در بهشت از دما بیفتد. صبر کنید یخ در بهشت شکلاتی خنک گردد.
گلاب و وانیل را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.
مرحله سوم: یخ در بهشت را در فریزر بگذارید
حالا مایه یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت 40 الی 60 دقیقه در فریزر بگذارید. در این مدت مایه یخ در بهشت را چک کنید زمانی که اطراف ظرف آغاز به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید و مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید.
این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.
مرحله آخر: یخ در بهشت کاکائویی را سرو کنید
در آخر در یخ در بهشت را هم بزنید و آن را به صورت سرد در لیوان سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه یخ در بهشت با شکلات تخته ای (روش سوم)
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
شیر | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
شکر | 1/3 لیوان فرانسوی دسته دار |
ژلاتین | 6 ورق |
شکلات تلخ 70 درصد | 100 گرم |
شکلات شیری | 100 گرم |
وانیل | نوک قاشق چای خوری (اختیاری) |
شکلات رنده شده | برای تزیین یخ در بهشت |
مدت زمان آماده سازی یخ در بهشت شکلاتی با شکلات: 90 دقیقه
مراحل طرز تهیه یخ در بهشت با شکلات
در این روش، از شکلات تخته ای یا شکلات های آماده برای طعم دار کردن یخ در بهشت شکلاتی استفاده می گردد. اندازه شکر و شکلات را می توانید بنا به سلیقه خود تغییر دهید. در ادامه مراحل طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی با شکلات را دنبال کنید.
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
ابتدا ورق های ژلاتین را در یک لیوان آب بیندازید و 1/3 حجم آن را آب سرد یا ولرم بریزید. حدود 5 دقیقه صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم و منعطف شوند.
مرحله دوم: شکلات ها را آب کنید
در این فاصله، کمی از شکلات های تلخ را رنده کنید و کنار بگذارید تا در آخر برای تزیین یخ در بهشت شکلاتی بهره ببرید. سپس بقیه شکلا ت ها را با دست تکه تکه کنید و در یک کاسه استیل یا ظرف پیرکس بریزید. ظرف را روی بخار آب یا روی سطح آب در حال جوش بگذارید تا شکلات ها با حرارت غیر مستقیم، به آب شوند. چند بار شکلات ها را هم بزنید تا همه قسمت ها نرم و روان شوند.
مرحله سوم: بقیه مواد را حرارت دهید
در یک ظرف دیگر، شیر، شکر و خامه را بریزید و با چنگال یا همزن دستی بزنید تا خامه باز شده و در شیر مخلوط گردد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا دانه های شکر در آن حل گردد. وقتی شیر آغاز به جوشیدن کرد، ژلاتین خیسانده شده را هم به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا حل گردد.
مرحله چهارم: شکلات های آب شده را اضافه کنید
در آخر، وقتی مخلوط شیر و خامه آماده شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا شکلات ها در شیر حل شوند.
مرحله پنجم: یخ در بهشت را در فریزر بگذارید
اجازه دهید مایه یخ در بهشت از دما بیفتد. صبر کنید یخ در بهشت شکلاتی خنک گردد. سپس یخ در بهشت را در یک ظرف ترجیحا استیل یا روحی بریزید و به مدت 40 الی 60 دقیقه در فریزر بگذارید.
در این مدت چند بار مایه یخ در بهشت را چک کنید و زمانی که اطراف ظرف آغاز به برفک زدن یا یخ زدن کرد، ظرف را از فریزر خارج کنید، مواد را همراه با یخ دیواره ظرف به خوبی هم بزنید و مجدد داخل فریزر قرار دهید. این کار را چند بار تکرار کنید تا یخ در بهشت حالت یخی برفکی و پفکی بگیرد.
مرحله آخر: یخ در بهشت شکلاتی را سرو کنید
حالا یخ در بهشت را از فریزر بیرون بیاورید و آن را هم بزنید. یخ در بهشت شکلاتی را در لیوان های سرو بریزید و روی یخ در بهشت اندازهی شکلات رنده شده که کنار گذاشته بودید، بریزید. یخ در بهشت شکلاتی را به صورت سرد و تگری سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه یخ در بهشت شکلاتی
- به جای شکلات ذوب شده، می توانید از نوتلا در دستور تهیه یخ در بهشت شکلاتی بهره ببرید. طرز تهیه نوتلا را بلد هستید؟ انواع شکلات صبحانه را می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی از هم بخرید.
- به جای استفاده از تکه های یخ یا گذاشتن یخ در بهشت برای طولانی مدت در یخچال یا فریزر، می توانید اندازهی از مایه یخ در بهشت را در قالب های یخ بریزید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس در هنگام سرو، این تکه های یخ زده را در لیوان بیندازید. این کار باعث می گردد هم یخ در بهشت تا آخرین لحظه سرو، تگری بماند و هم اینکه غلظت یخ در بهشت، کم نگردد.
- می توانید یخ در بهشت را در فریزر به مدت 5 تا 10 دقیقه بگذارید و همین که بافت یخی پیدا کرد، آن را از فریزر بیرون بیاورید.
- برای تزیین یخ در بهشت شکلاتی می توانید مقدای سس شکلات داخل لیوان سرو و قسمت دیواره های یا لبه لیوان بریزید و بعد نوشیدنی را در آن سرو کنید.
- روی یخ در بهشت شکلاتی را می توانید با خامه قنادی فرم گرفته، پودر پسته، پودر کاکائو، ترافل های رنگی، شکلات رنده شده، شکلات چیپسی و … تزیین کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن یخ در بهشت شکلاتی
با چه شکلاتی می توان یخ در بهشت درست کرد؟
برای تهیه یخ در بهشت می توانید از شکلات تلخ، شکلات شیری، پودر کاکائو، شکلات صبحانه، نوتلا و حتی بستنی شکلاتی بهره ببرید.
چرا در یخ در بهشت شکلاتی از ژلاتین استفاده می گردد؟
افزودن ژلاتین به یخ در بهشت شکلاتی، اصلا ضروری نیست ولی با ژلاتین می توانید بافت یخ در بهشت را غلیظ تر کنید. البته خامه و بستنی هم به بافت غلیظ یخ در بهشت یاری می نمایند.
منبع: افق کوروش