شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

به گزارش آریا بلاگ، زندگی امروز /شور ماهی پلو یکی از غذا های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها

به گزارش زندگی امروز به نقل ازوب سایت سرآشپز پاپیون: شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم

ماهی شور 1 عدد

کشمش 2 پیمانه

گرد لیمو 1 قاشق سوپ خوری

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

پیاز (سرخ شده) 1 قاشق سوپ خوری

شوید (اختیاری به صورت ساطوری) 200 گرم

برنج 3 لیوان

شور ماهی پلو بوشهری

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته گردد و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید، سپس ماهی را تمیز نموده و تکه تکه کنید و در آب کش بگذارید.

2. برنج را با کره به صورت کته یا آب کش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید. کشمش پاک نموده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

3. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

سایر نکات

اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه کنید.در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی کمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداکنید و خرد نموده و به همراه کشمش و بقیه مواد سرخ نموده و به برنج اضافه نموده و بعد دم بیندازید.

می توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه لای آن بگذارید و دم کنید.

منبع: زندگی روز
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 7830

به "شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید