تور دهلی: طرز تهیه مرغ تندوری اصل هندوستان
به گزارش آریا بلاگ، مرغ تندوری همان غذای معروفی است که در رستوران های هندی و پاکستانی تندوری چیکن و تندوری مرغی نامیده می گردد.تندور یک اجاق خشتی است که برای پخت و پز روی شعله باز در غذاهای هندی استفاده می گردد. گرچه مرغ تندوری به طور سنتی با این روش تهیه می گردد. مرغ تندوری یکی از غذاهای مناسب مهمانی است. به ویژه که می توان همه کارها را از یک یا دو روز پیش انجام داد و در همان روز فقط 30 دقیقه زمان شما را می گیرد. با ما در ادامه در قسمت آشپزی از خبرنگاران بلاگ همراه باشید.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
مرغ تندوری همان طور که از نامش پیداست در هندوستان در تنور می پزند. رنگ نارنجی تندی که روی مرغ تندوری رستوران های هندی می بینید از ترکیب رنگ غذایی زرد و سرخ است که با قلم مو روی مرغ می کشند. در دستور ما زعفران و کارامل جانشین رنگ شده است.
سینه و ران مرغ | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد میانه (رنده کنید) |
سیر | 2 یا 3 پر (بکوبانید) |
گرم ماسالا یا گرد کاری | 1 قاشق |
ماست | 1 پیمانه |
کارامل سیاه | 3 یا 4 قاشق |
فلفل سیاه و قرمز | 1 یا 2 قاشق چایخوری |
زعفران | 1 یا 2 قاشق مربا خوری |
آب لیمو | 1 یا 2 قاشق |
نمک | به مقدار احتیاج |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سبزی پلو با ماهی؛ با معطرترین سبزی ها????(مخصوص شب عید)
پیاز، سیر، ماست،آب لیمو، گرد کاری، فلفل قرمز و سیاه را باهم مخلوط کنید. مرغ را پوست بگیرید و به تکه های درشت برش بزنید. (2 تکه سینه و 2 تکه ران)
مایع ماست را روی مرغ بریزید و زیرورو کنید. به مدت 24 یا 48 ساعت در ظرفدربسته در یخچال نگهداری کنید. روزی 2 بار زیرورو کنید. پیش از آتش دادن مرغ، زعفران را در 2یا3 قاشق آب داغ حل کنید و با کارامل سیاه هم بزنید.
مرغ را 2 ساعت قبل از آتش دادن از یخچال در به یارید و نمک فلفل روی آن بپاشید. هر تکه از مرغ را بردارید و تکان دهید تا مایه ماست از آن بریزد. سپس کارامل و زعفران را روی مرغ بمالید. سپس به سیخ بکشید و روی آتش زغال، در کباب پز و یا فر قرار دهید. پس از نیم پز شدن مرغ کمی کره آب شده روی مرغ بمالید و نمک بزنید. و دوباره در حرارت قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 6 نوع غذا با مرغ؛ کاربردی و لذیذ ????
منبع:www.simplyrecipes.com
منبع: اُکالا