طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی

به گزارش آریا بلاگ، پانا چیزکیک توت فرنگی ترکیبی خوش طعم از چیز کیک، پاناکوتا و توت فرنگی است. این دسر خوشمزه را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید تا مهمانانتان نیز از این دسر خوش طعم لذت ببرند.

طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
  • مواد لازم برای پانا چیزکیک توت فرنگی

پاناکوتای کاله یک بسته

بیسکوییت سبوس دار (پودر شده) 250 گرم

کره (ذوب شده) 100 گرم

پودر ژلاتین یک قاشق و نیم

پنیر خامه ای 400 گرم

پودر قند 50 گرم

توت فرنگی 200 گرم

شکر دو قاشق سوپ خوری

آب نصف فنجان

نشاسته ذرت قاشق چایی خوری

  • طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی

مرحله اول

قالب کمربندی 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید. در یک ظرف، بیسکوییت و کره را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس در کف قالب بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکدست گردد .قالب را در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.

مرحله دوم

پودر ژلاتین را با 4 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید، پس از 10 دقیقه، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب گردد. پاناکوتای کاله را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد سپس ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این فاصله، پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس پاناکوتای گرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.

مرحله چهارم

نیمی از توت فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به مایه کیک پنیری اضافه کنید سپس مخلوط را در قالب روی بیسکوییت بریزید و قالب را به مدت ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد. بقیه توت فرنگی را به همراه آب و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد سپس از صافی رد کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سس آن خارج و تفاله آن جدا گردد.

مرحله پنجم

نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید تا غلیظ گردد. از این ترکیب به عنوان سس برای سرواستفاده کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 1 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 502

به "طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید