طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
به گزارش آریا بلاگ، پانا چیزکیک توت فرنگی ترکیبی خوش طعم از چیز کیک، پاناکوتا و توت فرنگی است. این دسر خوشمزه را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید تا مهمانانتان نیز از این دسر خوش طعم لذت ببرند.

-
مواد لازم برای پانا چیزکیک توت فرنگی
پاناکوتای کاله یک بسته
بیسکوییت سبوس دار (پودر شده) 250 گرم
کره (ذوب شده) 100 گرم
پودر ژلاتین یک قاشق و نیم
پنیر خامه ای 400 گرم
پودر قند 50 گرم
توت فرنگی 200 گرم
شکر دو قاشق سوپ خوری
آب نصف فنجان
نشاسته ذرت قاشق چایی خوری
-
طرز تهیه پانا چیزکیک توت فرنگی
مرحله اول
قالب کمربندی 23 سانتیمتری را با سلفون بپوشانید. در یک ظرف، بیسکوییت و کره را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس در کف قالب بریزید و با دست کمی فشار دهید تا یکدست گردد .قالب را در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.
مرحله دوم
پودر ژلاتین را با 4 قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید، پس از 10 دقیقه، روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب گردد. پاناکوتای کاله را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد سپس ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این فاصله، پنیر خامه ای و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس پاناکوتای گرم شده را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط یکدست گردد.
مرحله چهارم
نیمی از توت فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به مایه کیک پنیری اضافه کنید سپس مخلوط را در قالب روی بیسکوییت بریزید و قالب را به مدت ساعت در یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد. بقیه توت فرنگی را به همراه آب و شکر در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد سپس از صافی رد کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سس آن خارج و تفاله آن جدا گردد.
مرحله پنجم
نشاسته ذرت را به سس اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید تا غلیظ گردد. از این ترکیب به عنوان سس برای سرواستفاده کنید.
منبع: کتاب کاله