طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات

به گزارش آریا بلاگ، این پودینگ با رنگ و رویی که دارد دهن آدم را آب می اندازد . حالا تصور کنید صبح ها که از خواب بیدار می شوید این خوشمزه را با یک فنجان قهوه میل کنید.

طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان: 2.5 ساعت

مواد لازم

  • 3 پیمانه شیر
  • ¾ پیمانه تکه های شکلات
  • ¾ پیمانه پودر کاکائو
  • 3 عدد تخم مرغ هم زده
  • 5 پیمانه نان دارچینی
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده
  • سس خامه و قهوه

طرز تهیه

  1. درون آرام پز را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک قابلمه میانه، شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید اما نگذارید بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. تکه های شکلات و پودر کاکائو را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس آن را خوب هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و مخلوط شکلات را با یکدیگر مخلوط کنید. مکعب های نان و گردوی خرد شده را اضافه کنید. سپس آنها را درون آرام پز بریزید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 2.5 ساعت بگذارید پخته شوند. باید وقتی چاقو در مرکز آن فرو می کند، تمیز بیرون بیاید و چیزی به آن نچسبد.
  4. کیک را از داخل آن بیرون بیاورید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  5. برای سرو، پودینگ های گرم را در کاسه دلخواه بریزید و روی آنها سس خامه و قهوه بریزید.

سس قهوه و خامه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • نصف پیمانه خامه فرم گرفته
  • ¼ پیمانه قهوه دم کرده
  • ¼ پیمانه آب

طرز تهیه

  1. در یک قابلمه میانه، شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. خامه، قهوه و آب را اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 360
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 95 گرم
  • کربوهیدرات: 62 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 32 گرم
  • پروتئین: 9 گرم
  • سدیم: 214 میلی گرم
  • پتاسیم: 453 میلی گرم
  • کلسیم: 151 میلی گرم
  • آهن: 3 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: ariyablog.ir شناسه مطلب: 10450

به "طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید