طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات
به گزارش آریا بلاگ، این پودینگ با رنگ و رویی که دارد دهن آدم را آب می اندازد . حالا تصور کنید صبح ها که از خواب بیدار می شوید این خوشمزه را با یک فنجان قهوه میل کنید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان: 2.5 ساعت
مواد لازم
- 3 پیمانه شیر
- ¾ پیمانه تکه های شکلات
- ¾ پیمانه پودر کاکائو
- 3 عدد تخم مرغ هم زده
- 5 پیمانه نان دارچینی
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
- سس خامه و قهوه
طرز تهیه
- درون آرام پز را چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک قابلمه میانه، شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید اما نگذارید بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید. تکه های شکلات و پودر کاکائو را اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. سپس آن را خوب هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و مخلوط شکلات را با یکدیگر مخلوط کنید. مکعب های نان و گردوی خرد شده را اضافه کنید. سپس آنها را درون آرام پز بریزید. در قابلمه را بگذارید و به مدت 2.5 ساعت بگذارید پخته شوند. باید وقتی چاقو در مرکز آن فرو می کند، تمیز بیرون بیاید و چیزی به آن نچسبد.
- کیک را از داخل آن بیرون بیاورید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
- برای سرو، پودینگ های گرم را در کاسه دلخواه بریزید و روی آنها سس خامه و قهوه بریزید.
سس قهوه و خامه
مواد لازم
- ¼ پیمانه شکر
- دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- نصف پیمانه خامه فرم گرفته
- ¼ پیمانه قهوه دم کرده
- ¼ پیمانه آب
طرز تهیه
- در یک قابلمه میانه، شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. خامه، قهوه و آب را اضافه کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 360
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 95 گرم
- کربوهیدرات: 62 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 32 گرم
- پروتئین: 9 گرم
- سدیم: 214 میلی گرم
- پتاسیم: 453 میلی گرم
- کلسیم: 151 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: ariyablog.ir
شناسه مطلب: 10450
به "طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پودینگ گردو و شکلات"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید